lightcloud

Alla inlägg den 3 januari 2012

Av Alice Roxendal - 3 januari 2012 15:10


Ah, 2012

Nyår spenderade jag i Genarp, starting the new year as I ended the last one - in the same village with the same people. Jag sov hos Anna dagen innan och på nyårskvällen gick vi hem till Louise och åt hemlagad pizza med henne och Klara, Ania och Josefine från gamla klassen. Det var supermysigt, men massor av prat och skratt. På tolvslaget öppnade Klara våran jätte-champagne flaska (Pommac).

Nyårsdagen spenderade jag hos Anna med henne och hennes Wii :) Efter fem timmar blev vi trötta på Mario och åt pizza istället. Det var gott.

Idag är det den första tisdagen på det nya året. Det är nu 2012: jämn siffra, skottår, året vi alla kommer att dö om vad mayafolket säger stämmer. Jag hoppas att de har fel. Jag vill leva :) 

Tycker ni om min lilla poster? Jag har nyss läst The Power of Six, andra boken i serien Lorien Legacies, av Pittacus Lore :) Väldigt bra bok, läs den! Men läs I Am Number Four först, se inte filmen, den är dålig.

   

Ha ett bra lov för det har jag! Idag träffade jag Micke, det var trevligt. Fastän han väckte mig och sa att han kommer om 10 minuter ... Men jag hoppade snabbt in i duschen och sedan gick jag och Micke till Espressohouse där jag åt frukost. Utomhus i regnet. Aah! Kallt.

Jag har aldrig riktigt förstått nyårslöften. Varför gör man sådant igentligen? Kan man inte bara skaffa styrka nog att göra någonting för sig själv en annan dag på året?  Taditionen är egentligen bara någon konstig amerikansk grej som kommer från Benjamin Franklin, då han "introducerade bruket att formulera goda föresatser inför det nya året", vad nu det betyder. Det roliga är att det finns undersökningar som säger att det vanligaste nyårslöftet är att gå ner i vikt. Jag vet inte vad ni tycker, men någonting säger mig att det inte var det Benjamin Franklin lovade.

Men jag har aldrig riktigt brytt mig om statistik. Jag gillar traditioner. Mitt nyårslöfte blir därför att förbättra mig i skolan. Vi får se hur det går :)

Här kommer lite bilder från nyår :) Jippi!


HAPPY NEW YEAR! :D  

Presentation


Mitt namn är Alice och det här är min blogg. Här kommer jag att berätta om mitt liv genom text och mycket bilder. Jag hoppas att göra det här kommer att ge mig någonting insiktsfullt i framtiden, vi får väl helt enkelt vänta och se :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards