lightcloud

Alla inlägg den 1 september 2012

Av Alice Roxendal - 1 september 2012 23:00

Idag ska ni få ett sådant där långt inlägg med jättemycket detaljer. WOHO! :D


Gårdagen var en såndär väldigt bra dag :) En sådan fredag som verkligen kändes som en fredag, och känslan av helgen som närmade sig fanns överallt i hela kroppen. Det skulle bli en awesome helg, med bio, maskerad och framförallt - Antonbesök! Yup, Anton kommer imorgon. Någonting som har gjort mig ungefär så här glad:


 

Yeah, I'm freaky.


So, jag och Em drog oss faktiskt till Malmö efter skolan igår. Det blev lite mindre shopping än planerat och lite mer gå-åt-helt-fel-håll-när-vi-skulle-ta-oss-till-Värnhem-från-Triangeln stuff. Nästan framme fick vi i alla fall ett samtal från en snäll David som sa att de ville käka pizzabuffé på Stortorget istället. Jag och Em var sådär halvglada när vi väl var där ... Det blev en jättebra fortsatt kväll dock! Det kom lite mer folk, och jag satt inklämd mellan Johan och Em på biografen vlket var mysigt. Vi såg den nya disneyfilmen Brave, som var underbar på typ hur många sätt som helst! Det slutade med att jag och Em höll om varandra och grät glädjefloder. Underbart!



Väl i Lund igen följde jag med till Em och fick låna en peruk, en tyllkjol och en hatt inför Hungerspelen-maskeraden jag var på i kväll. Det var rätt trevligt sådär när jag skulle gå hem genom stan med musik i öronen och fick ha den mörklila hatten på huvudet istället, eftersom att den inte fick plats i väskan. Det är först när jag kommer förbi Spyken som fattade att anledningen till att folk tittade på mig var inte för att jag hade en mörklila hatt på huvudet, utan för att jag sjöng Hakuna Matata rakt ut i natten. Hmf ...


Denna lördag har varit hur bra som helst! Förutom att se fram emot pojkvänbesök, har jag suttit och fixat make-up, hår och kläder i typ två timmar, på ett sätt jag aldrig har gjort förut. Det finns många bilder på facebook, men några lägger jag up här nedan. Temat för maskeraden var Hungerspelen - the Capitol - så alla andra var väldigt fina i deras galna, men vackra, kläder. Lisa hade till och med sytt en klänning. Show off :) Kvällen var fylld med mat och gott (åt typ 2 påsar cheez balls själv), och avslutades med filmen Hungerspelen. Tack mina vänner, för en fantastisk dag!


  


"How about it's just bad manners? How about that, Cinna? "

 

 

 

May the odds be in your favor, och bla bla bla :)

Presentation


Mitt namn är Alice och det här är min blogg. Här kommer jag att berätta om mitt liv genom text och mycket bilder. Jag hoppas att göra det här kommer att ge mig någonting insiktsfullt i framtiden, vi får väl helt enkelt vänta och se :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards